Oppslagstavle

Her finner du ledige stillinger hos våre medlemsbedrifter og annen informasjon vi mener du kan ha nytte av:

Ledig stilling: Lager og logistikk lærling

Ønsker du å starte en spennende karriere innen lager og logistikk? Vi er på jakt etter en nysgjerrig og strukturert lærling til vår avdeling i Porsgrunn.

Frist: Snarest

Les mer

Ledig stilling: Lærling – Dataelektroniker

Onitio Norge AS avdeling Barkåker, ønsker å ansette en lærling, med håp om å utdanne en av de beste Serviceteknikerne i området.

Frist: Snarest

Les mer

Ledig stilling; Lærlinger fra Service- og administrasjonsfaget

Som Service- og administrasjonsmedarbeider vil du jobbe med administrasjonsstøtte i virksomheten. I all hovedsak dreier det seg om service, kundebehandling og kontoradministrative oppgaver.

Frist: Fortløpende

Les mer

Ledig stilling: Lærlinger fra IT-driftsfaget

Som IT-driftstekniker vil du sørge for stabile, sikre og gode IT-løsninger for arbeidsplassen. Det kan være alt fra trådløst nettverk, lagringstjenester, adgang- og innloggingsløsninger, nettverksservere og programvarer.

Frist: Fortløpende

Les mer

Ledig stilling: Lærling Dataelektroniker (Porsgrunn)

Vi søker deg som har evner og motivasjon over gjennomsnittet. Som lærling vil du jobbe tett sammen med en erfaren servicetekniker slik at du får god opplæring og support.

Frist: Snarest

Les mer

Ledig stilling: Lærling Dataelektroniker (Barkåker)

Vi søker deg som har evner og motivasjon over gjennomsnittet. For å lykkes på vårt lag så må du være nysgjerrig, grundig, strukturert og sosial.

Frist: Snarest

Les mer

Ledig stilling: Energimontør

Som energimontør i Vestmar Nett vil du få varierte arbeidsoppgaver. Vi har linje og kabelanlegg, nettstasjoner og transformatorstasjoner innenfor spenningsnivå 230V til 132kV.

Frist: Snarest

Les mer