Ledig stilling: Automatikerlærling

Brunvoll-konsernet er en ledende maritim systemleverandør med høy eksportandel og meget god soliditet. Konsernet har lang erfaring med utvikling, egenproduksjon og service på fremdrifts-, posisjonering og manøvreringssystem for avanserte sjøgående fartøy.

Brunvoll er et familieeid konsern som ble etablert i 1912 og som i dag har lokasjoner i Molde, Volda, Ålesund, Porsgrunn og på Dalen i Telemark. Konsernet hadde en omsetning på rundt 1,5 milliarder i 2023, har rundt 540 medarbeidere, er i sterk vekst og er representert gjennom et agentnettverk i 20 land i alle verdensdeler.

Brunvolls visjon er «Trusted World Wide» og våre verdier er å være ansvarlig, pålitelig og engasjert.

Brunvoll Mar-El AS på Dalen står for utvikling, produksjon og service av kontrollsystemer for manøvrering og fremdrift av avanserte skip. Bedriften har per i dag 48 medarbeidere. All egenproduksjon foregår ved bedriftens moderne produksjonsanlegg på Dalen.

Stillingsbeskrivelse

Brunvoll Mar-El AS søker inntil to lærlinger innen automatiseringsfaget og gjennomførerer læretiden i løpet av 1,5 år.

Våre lærlinger representerer en viktig del av verdikjeden og vår fremtidige arbeidskraft. Læretiden er ditt første møte med arbeidslivet og vi er opptatt av at du skal få en positiv og lærerik tid hos Brunvoll. Du vil få praktisk og teoretisk kunnskap i et godt arbeidsmiljø hvor utvikling og forbedring står i fokus. Erfarne fagarbeidere vil stå for opplæringen og du vil bli godt ivaretatt både faglig og sosialt.

Dette lærer du

Læretiden i automatiseringsfaget gjennomføres på 1,5 år i produksjonsavdelingen. Her lærer du å bygge og teste Brunvoll sine kontrollsystem. I løpet av læretiden kommer du til å jobbe innenfor automatisering, elektro og mekanikk/hydraulikk.
Det å arbeide i tråd med regler for helse, miljø og sikkerhet (HMS) er en grunnleggende og viktig del av opplæringen.

Kvalifikasjoner

  • Bestått Vg3 Automatisering

Hva ser vi etter når vi skal velge lærlinger?

Vi ser etter søkere som har engasjement for faget og du bør være praktisk anlagt og like fysisk arbeid. Vi ønsker oss lærlinger med en positiv innstilling, som er motivert, pålitelig og har gode samarbeidsevner. Karakterer og fravær vil inngå i vurderingen, men er ikke alene avgjørende for om du får lærlingplass hos oss.

Vi tilbyr

  • En spennende og utfordrende læretid i et trygt og trivelig arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstidsordning
  • Du får nyte godt av velferdsgoder på lik linje som en fast ansatt

Slik søker du

  • Du søker lærlingeplass ved å klikke på «Søk» nederst i annonsen.
  • Skriv en god søknad hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du er motivert for faget/fagene.
  • Husk at du må laste opp CV, vitnemål fra Vg1 og Vg2 og terminkarakterer fra Vg3.
  • Du vil motta bekreftelse på at vi har mottatt din søknad på din oppgitte e-mail, med referanse til lærlingstillingen du har søkt.
  • Når søknadsfristen er passert blir søknadene vurdert og aktuelle kandidater blir deretter innkalt til intervju.

Arbeidssted: Dalen i Telemark

Søknadsfrist: 5. mars 2024

Oppstart for læretiden: 19. august 2024

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Kontaktperson:

Helge Asle Lundeberg
Daglig leder/Managing Director
+47 480 72 271
helge.asle.lundeberg@brunvoll.no